Lekker

Action doet aan werving personeel

De grootste stankbel van ieder winkelcentrum is de Action. Hier wasemt elk product een chemische lucht uit, van de weekmakers uit de plastic rommel tot de verdelgingsmiddelen die zijn gebruikt om de zeecontainers te desinfecteren waarin alles naar Nederland werd verscheept. Wat je er ook koopt, het stinkt altijd. Het lijkt erop dat artikelen hierop worden geselecteerd (afgekeurde partij? hartelijk welkom!). De winkel is al van verre te ruiken.

Geen wonder dat het personeel zodanig is bedwelmd dat van een normale communicatie met klanten geen sprake meer kan zijn. Deze geurhel houdt geen mens lang vol. Op het hoofdkantoor moeten ze dan ook telkens weer iets nieuws bedenken om nieuw personeel aan te trekken. Dit affiche is het meest recente hoogstandje: laten we ze in spreektaal benaderen, joh.