Nevelen

Bordje langs de weg

Het is tamelijk verontrustend om bordjes langs de weg tegen te komen met teksten waarvan je werkelijk helemaal niets begrijpt. Hoewel geschreven in een herkenbaar schrift en zelfs met woorden die je individueel nog wel kunt duiden, is het geheel een onneembare veste. Zoals vroeger zetters en drukkers met jargon een gesloten bastion naar de buitenwereld vormden, door in cicero’s en punten te spreken. De taal hult de boodschap in nevelen en dat zal ook precies de bedoeling zijn – hier wordt op een andere golflengte gecommuniceerd. Alleen ingewijden weten wat hier bedoeld wordt. Readingen en healingen, maar ook Access Bars.

Update: bord vervangen!

Nieuw bord Stoelmassage in tuin met low-res achtergrondbeeld
Een staand plaatje liggend gebruiken: vragen om moeilijkheden…

Na de kritiek van De Balk op het bord is Natuurlijkstella overgestapt op iets begrijpelijkers, stoelmassage. Met een bijbehorend nieuw bord voor de deur. Daarvoor is een plaatje gebruikt in een erg lage resolutie, dat gewoon gejat blijkt van het internet, waar het stockbeeld overal te vinden is.

Massage benefits illustratie (Austin Chair Massage)
Massage benefits

Update: weer een nieuw bord!

De borden worden hier vaker vervangen dan dat De Balk langskomt. Na de kritiek op het gebruik van het stockbeeld en de slechte kwaliteit daarvan, is er een nieuw bord geplaatst. De Access Bars (toegangsbalken, zullen we maar zeggen) zijn terug! Dat zijn die verticale banen in de achtergrond. Natuurlijk, Stella is multifunctioneel bezig en gaat nu ook op kruidenwandeling; maar zou de afbeelding nu geen stockbeeld zijn? Nou nee. Dit beeld staat ook overal online, vooral op Facebook, in alle mogelijke talen en werelddelen…

Weer een nieuw bord langs de weg!
Weer een nieuw bord langs de weg!