Afbreekvermogen duikelt door fitnessoefening

Bordje bij fitnesstoestel in park

Naar de bordjes bij de fitnessapparaten in het park wordt na plaatsing niet meer omgekeken. Die moeten zichzelf maar schoonhouden.

Ze worden overwoekerd door aanslag, wat in dit geval een geluk bij een ongeluk is, want het verhult de nogal omslachtige boodschap enigszins.

Je kunt zien dat degene die dit bordje ooit heeft vervaardigd volledig vertrouwde op de afbreekroutine van het gebruikte opmaakprogramma. En voegde misschien nog maar een extra afbreking toe in het woord ‘oriënteringsvermogen’, voor het geval dat, zich niet realiserend dat zo’n bordje juist gebaat is bij een vrije regelval zónder afbrekingen. Maar ook de woordspatiëring is hier behoorlijk ontspoord. Sommige dtp-ers zou je willen trakteren op een paar rondjes door het park. Om borden te lezen.