Op de automatische piloot

Boerderij Automaat

Welkom bij de boerderij van de toekomst die vandaag al een realiteit is. Hier gaat alles automatisch: robots plukken de appels en peren, de volledig geautomatiseerde sapcentrifuge maakt daar sap van en daarna koopt u als klant de producten in de automatiek. Daarom heet het bedrijf dan ook terecht sinds enige tijd Boerderij Automaat. Een passendere naam was ondenkbaar. Het enige dat nog niet is geautomatiseerd is de betaling. Daar zijn nog steeds ouderwetse munten voor nodig, die met de hand moeten worden ingeworpen. Maar aan betaling met PIN, Tikkie of Apple Pay wordt gewerkt. Het is dan ook niet duidelijk waarom iemand het bord FATAL FIELDS aan het toegangshek heeft gehangen (nog net zichtbaar in de achtergrond naast de automatiek). Er heerst hier in geen velden of wegen chaos, alles is onder controle en koerst op de automatische piloot.