Minder dan je gewend bent

Leeg kwastenschap in de bouwmarkt

Het schap met kwasten in de bouwmarkt is leeg. Niet grotendeels leeg, maar echt he-le-maal leeg, er is zelfs geen rare kwast meer te vinden. Verf daarentegen is er nog genoeg. Kennelijk hadden de kwastenfabrikanten weinig voorraad en zijn ze niet in staat geweest om te voldoen aan de massale vraag in de afgelopen periode. Of we hebben gewoon de pech dat alle kwasten door de VS zijn opgekocht. Dit duurt nu al weken en al die tijd hangt die boodschap op het schap waarin sprake is van een ‘beschikbaarheid die minder is dan je van ons gewend bent’. Zo kun je het stellen inderdaad. Gelukkig blijkt er dan elders in de winkel nog een mandje te staan met drie van die goedkope huismerkkwasten in een zakje. Die voldeden helemaal zo slecht nog niet, niet minder dan je gewend was.

Update 5/8: inmiddels hangt er weer een bescheiden rijtje kwasten.
Update 15/8: het rek hangt weer bijna helemaal vol. Alleen is het briefje over de beschikbaarheid nog niet weggehaald.